Şeyma Subaşı Sevgilisi Saat / Şeyma Subaşı Sevgilisi Guido İle Görüntülü Konuştuğu Anlar ... / Saatin değeri 2 milyon liranın üzerinde.

Şeyma Subaşı Sevgilisi Saat / Şeyma Subaşı Sevgilisi Guido İle Görüntülü Konuştuğu Anlar ... / Saatin değeri 2 milyon liranın üzerinde.. Şeyma subaşı, dün mısırlı sevgilisi mohammed alsaloussi ile yeni bir fotoğraf daha paylaştı. Mısırlı milyarder sevgilisi mohammed alsaloussi ile miami'de tatil yapan şeyma subaşı'nın, bindiği lüks araç çalıntı çıktı. Nazar değmesin notu ile yaptığı paylaşım şeyma'nın saati kadar ses getirmedi. Guido yaklaşık 1 aydır i̇talya'da bulunmadı. Şeyma subaşı'nın eski eşi acun ilıcalı'dan daha varlıklı olan mohammed al saloussi, sevgilisi şeyma subaşı için kesenin ağzını bir hayli açmış gibi duruyor!

Sosyal medya hesabından üstsüz pozunu takipçilerinin beğenisine sunan şeyma'nın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum gelmişti. Şeyma subaşı'nın eski eşi acun ilıcalı'dan daha varlıklı olan mohammed al saloussi, sevgilisi şeyma subaşı için kesenin ağzını bir hayli açmış gibi duruyor! Saatin değeri 2 milyon liranın üzerinde. Guido senia'dan ayrıldıktan sonra mohammed al saloussi ile aşk yaşamaya başlayan şeyma subaşı, sevgilisi ile birlikte çekilen yeni karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Mısırlı sevgilisinden 2 milyonluk saat hediye aldığı iddia.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Guido Senia'da corona virüsü ...
Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Guido Senia'da corona virüsü ... from iaahbr.tmgrup.com.tr
Şeyma subaşı, sosyal medyada beğendiği senin ışığın acun'dan gelmedi. Ayrıca subaşı'nın i̇nstagram'da paylaştığı hikayede, kolundaki saat de dikkat çekti. Magazin 5 saat önce zuhal topal'la sofrada kim kazandı? Şeyma subaşı, mısırlı sevgilisinin hediye ettiği 2 milyon 174 bin tl değerindeki saatle yine gündem oldu. Şeyma'nın peri masalı notunu yazdı. Yaklaşık 10 gündür amerika'ın florida eyaletindeki key largo adasında tatil yapan şeyma subaşı, sevgilisi mohammed al saloussi'ye kavuşmuştu. Şimdi de çiftin ayrılma nedeni bu video olarak görülüyor. Şeyma subaşı'nın dubai'de çekildiği videodaki arap şeyhi kim, sevgilisi mi?

Trust me , you get what you give.

Sabah yazarı bülent cankurt, sosyal medya fenomeni şeyma subaşı'nın yeni sevgilisini açıkladı. Şeyma subaşı'na sevgilisinin hediye ettiği saatin değerinin tam 2 milyon 174 bin türk lirası olduğu ortaya çıktı. Şeyma subaşı, sosyal medyada beğendiği senin ışığın acun'dan gelmedi. Şeyma subaşı'nın geçtiğimiz pazartesi günü acun ilıcalı ile boşanmasının ardından haklarında türlü iddialar ortaya atıldı. İşte şeyma subaşı ile sevgilisinin sarmaş dolaş görüntüsü. Yine sevgilisinin yüzünü gizleyen subaşı'ya alsaloussi'nin saat hediyesi çok konuşuldu. Subaşı, 2 saat önce tayland'dan i̇stanbul'a dönüş yaptı. Subaşı'nın bu partilere yeni sevgilisi olduğu iddia edilen mohammed alsaloussi ile birlikte gittiği gündemde. Sevgilisinin yüzünü yine kapatmayı tercih eden subaşı, kolundaki lüks marka saat ile dikkat çekti. Şeyma subaşı sevgilisi mohammed alsaloussi ile nazar değmesin notuyla paylaştığı fotoğrafta, sevgilisinden çok servet değerindeki saat konuşuldu. Şeyma subaşı ve i̇talyan sevgilisi guido senia, corona virüs şüphesi ile gaziosmanpaşa eğitim ve araştırma hastanesi'nde testten geçirilip '14 gün evden çıkmama' şartıyla eve gönderildi. Sevgilisi mohammed al saloussi'nin yüzünü telefonla kapatan şeyma subaşı'nın kolunda 3 milyon tl değerinde bir saat vardı! Trust me , you get what you give.

Subaşı, paylaştığı fotoğrafta sevgilisinin yüzünü bu sefer de telefonla gizledi. Geçtiğimiz günlerde tulum dan i̇stanbul a dönen şeyma subaşı dj sevgilisi guido senia ile yine uzaklara kaçmış, soluğu phuket te almıştı. Şeyma subaşı, dün mısırlı sevgilisi mohammed alsaloussi ile yeni bir fotoğraf daha paylaştı. Nazardan korkan şeyma subaşı mısırlı sevgilisi mohammed alsaloussi'nin yüzünü sonunda gösterdi. Şeyma subaşı, mısırlı sevgilisinin hediye ettiği 2 milyon 174 bin tl değerindeki saatle yine gündem oldu.

Mısırlı sevgiliden Şeyma Subaşı'ya milyonluk saat ...
Mısırlı sevgiliden Şeyma Subaşı'ya milyonluk saat ... from im.haberturk.com
Subaşı da dün akşam saatlerinde şu açıklamayı yapmıştı: Şeyma subaşı, dün mısırlı sevgilisi mohammed alsaloussi ile yeni bir fotoğraf daha paylaştı. Nazar değmesin notu ile yaptığı paylaşım şeyma'nın saati kadar ses getirmedi. Subaşı ile guido senia yeni fotoğrafı ortaya çıktı. Magazin 5 saat önce zuhal topal'la sofrada kim kazandı? Şimdi de çiftin ayrılma nedeni bu video olarak görülüyor. Yine sevgilisinin yüzünü gizleyen subaşı'ya alsaloussi'nin saat hediyesi çok konuşuldu. Subaşı'nın paylaşımında, mısırlı sevgilisinin hediye ettiği 2 milyon 174 bin tl değerindeki saat takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Şeyma subaşı, mısırlı sevgilisinin hediye ettiği 2 milyon 174 bin tl değerindeki saatle yine gündem oldu.

Şimdi de çiftin ayrılma nedeni bu video olarak görülüyor. 30 yaşındaki şeyma subaşı'nın lüks marka saati de dikkatlerden kaçmadı. Yine sevgilisinin yüzünü gizleyen subaşı'ya alsaloussi'nin saat hediyesi çok konuşuldu. Ayrıca subaşı'nın i̇nstagram'da paylaştığı hikayede, kolundaki saat de dikkat çekti. Şeyma subaşı'nın geçtiğimiz pazartesi günü acun ilıcalı ile boşanmasının ardından haklarında türlü iddialar ortaya atıldı. Kasım ayında boşanan ikiliden şeyma subaşı yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi. Şeyma subaşı, dün mısırlı sevgilisi mohammed alsaloussi ile yeni bir fotoğraf daha paylaştı. Tayland'da son gecelerini geçiren aşıklar, bu fotoğrafla aşk dedikodularını doğrulamış oldular. Mısırlı milyarder sevgilisi mohammed alsaloussi ile miami'de tatil yapan şeyma subaşı'nın, bindiği lüks araç çalıntı çıktı. Şeyma subaşı, mısırlı sevgilisinin hediye ettiği 2 milyon 174 bin tl değerindeki saatle yine gündem oldu. Paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken sosyal medya fenomeni şeyma subaşı, bu kez kolundaki lüks saatle gündem oldu. Yine sevgilisinin yüzünü gizleyen subaşı'ya alsaloussi'nin saat hediyesi çok konuşuldu. Guido yaklaşık 1 aydır i̇talya'da bulunmadı.

Şeyma subaşı, mısırlı sevgilisinin hediye ettiği 2 milyon 174 bin tl değerindeki saatle yine gündem oldu. Sevgilisi mohammed al saloussi'nin yüzünü telefonla kapatan şeyma subaşı'nın kolunda 3 milyon tl değerinde bir saat vardı! Subaşı'ya sevgilisinin hediye ettiği saat tam 2 milyon 174 bin tl değerinde olması dikkatlerden kaçmadı. Guido senia'dan ayrıldıktan sonra mohammed al saloussi ile aşk yaşamaya başlayan şeyma subaşı, sevgilisi ile birlikte çekilen yeni karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Şeyma'nın peri masalı notunu yazdı.

Şeyma Subaşı'nın yeni saati 141 bin TL! Aşkını koluna ...
Şeyma Subaşı'nın yeni saati 141 bin TL! Aşkını koluna ... from im.haberturk.com
Subaşı'nın bu partilere yeni sevgilisi olduğu iddia edilen mohammed alsaloussi ile birlikte gittiği gündemde. Mısırlı milyarder sevgilisi mohammed alsaloussi ile miami'de tatil yapan şeyma subaşı'nın, bindiği lüks araç çalıntı çıktı. Şeyma subaşı'nın geçtiğimiz pazartesi günü acun ilıcalı ile boşanmasının ardından haklarında türlü iddialar ortaya atıldı. Bu sefer yüzünün göründüğü fotoğraflar paylaşan şeyma subaşı, paylaştığı gönderiye, nazar değmesin notunu düştü. Yine sevgilisinin yüzünü gizleyen subaşı'ya alsaloussi'nin saat hediyesi çok konuşuldu. Şeyma subaşı ve i̇talyan sevgilisi guido senia, corona virüs şüphesi ile gaziosmanpaşa eğitim ve araştırma hastanesi'nde testten geçirilip '14 gün evden çıkmama' şartıyla eve gönderildi. İşte şeyma subaşı'nın yeni sevgilisi. Subaşı, 2 saat önce tayland'dan i̇stanbul'a dönüş yaptı.

Guido senia'dan ayrıldıktan sonra mohammed al saloussi ile aşk yaşamaya başlayan şeyma subaşı, sevgilisi ile birlikte çekilen yeni karesini sosyal medya hesabından yayınladı.

Bu sefer yüzünün göründüğü fotoğraflar paylaşan şeyma subaşı, paylaştığı gönderiye, nazar değmesin notunu düştü. Subaşı'ya sevgilisinin hediye ettiği saat patek philippe'nin mücevherlerle süslenmiş modeli. İşte şeyma subaşı ile sevgilisinin sarmaş dolaş görüntüsü. Sabah yazarı bülent cankurt, sosyal medya fenomeni şeyma subaşı'nın yeni sevgilisini açıkladı. Paylaşılan video kısa sürede büyük ilgi gördü.gece sporu. Mısırlı sevgilisinden 2 milyonluk saat hediye aldığı iddia. Geçtiğimiz günlerde tulum dan i̇stanbul a dönen şeyma subaşı dj sevgilisi guido senia ile yine uzaklara kaçmış, soluğu phuket te almıştı. Şeyma subaşı, sosyal medyada beğendiği senin ışığın acun'dan gelmedi. Kasım ayında boşanan ikiliden şeyma subaşı yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi. Şeyma subaşı, mısırlı sevgilisinin hediye ettiği 2 milyon 174 bin tl değerindeki saatle yine gündem oldu. Şeyma subaşı sevgilisi guido senia ile yaptığı spor videosunu paylaştı. Şu sıralar miami'de olan ve i̇zmir depreminin ardından yaptığı cadılar bayramı paylaşımlarıyla tepki çeken şeyma subaşı elbette ki dansıyla dikkat çekse de asıl konu videonun başındaki bu bey! İddiaya göre sevgilisinin hediye ettiği saatin değeri 2 milyon 174 bin lira.

Ayrıca subaşı'nın i̇nstagram'da paylaştığı hikayede, kolundaki saat de dikkat çekti şeyma subaşı sevgilisi. Çünkü kendisinin şeyma subaşı 'nın yeni sevgilisi olduğu söyleniyor!

Posting Komentar

0 Komentar